Nieuwsbrief

Aanmelden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

WhisperGen micro warmtekrachtcentrale

De WhisperGen is een unieke micro warmtekrachtcentrale voor afgelegen woningen, schepen, campers en caravans. Hij kan diverse accu's, waaronder whispergen loodzwavelzuuraccu's laden en ontladen en fungeert als gelijkstroomvoeding. Verder levert hij warmte-energie in de vorm van warm water voor ruimteverwarming en voor de warmwatervoorziening.

De kern van de WhisperGen wordt gevormd door een Stirlingmotor met een permanentmagneet die voor een soepele, geruisloze werking zorgt voor allerlei toepassingen waar het geluid van conventionele generatoren niet aanvaardbaar is.

De WhisperGen heeft bovendien een microprocessor gestuurd management systeem dat voor intelligente regeling van alle functies van het systeem zorgt.

De WhisperGen is het neusje van de zalm op het gebied van mobiele energiesystemen. Dit systeem levert niet alleen voldoende energie voor het verwarmen van uw jacht, vakantiewoning of camper. Het levert ook warm douche- en tapwater. En bovendien kan een WhisperGen installatie alle typen accu’s laden en fungeert hij als gelijkstroomvoeding. Eenmaal goed geïnstalleerd werkt de machine volautomatisch én geruisloos. In dit laatste blinkt een WhisperGen absoluut uit: een WhisperGen-installatie is tot 100 maal stiller dan een traditionele dieselgeneratorset.Het grote voordeel van een WhisperGen is dat hij automatisch start bij energie behoefte van de accu's of bij warmtevraag van bijv. een kamerthermostaat Omgekeerd stopt hij ook als uw accu's vol zijn of als er geen warmte meer nodig is. Op deze manier heeft u nergens omkijken naar.

Link Nederland 
Link new Zealand

Wie is er nog meer

We hebben 71 gasten online