Nieuwsbrief

Aanmelden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Opstarten van een cell

DOEL. Om de platen in evenwicht te krijgen (zoals Joe het noemt).

THEORIE. Volgens Joe, moeten beide nul kanten in evenwicht zijn. Om dit te bereiken, drijft hij negatief aan het positief en het positief aan negatief.

In het bovenstaand gebruikt Joe het woord aandrijving (drive), dat duidt op zijn observatie van de bellen en watervorming aangezien hij het toegepaste spanningspotentieel op de diverse cilinders aansluit, daarom noemt hij het aandrijving 'driving'.

 

Commentaar. Een uitgebreider middel op om het potentieel op de platen waar te nemen is de observatie van de opeenhoping (of gebrek daarvan) van een oxyde of een kleur op de opervlakte van de platen.

Zoals vermeld in mijn handboek, zouden de cilinders op een werkende cel schoon moeten blijven. Het gevaar van deze verklaring is, dat een kortgesloten of verkeerd functionerende cilinder dit kenmerk ook zal vertonen.

Door het bekijken van de resulterende bellen, watervormen en natuurlijk de celfunctie, kunt u gemakkelijk onderscheid maken tussen goede en slechte cilinders.

METHODE. 1. Verbind de negatieve kant met de binnenste, centrale buis.
2. Verbind de positieve kant met de eerste neutrale (volgende buis).
3. Verplaats de positieve kant van de eerste neutral naar tweede neutrale.
4. Zet dit proces voort tot de positieve kant nu op de buitenbuis (of container van de cel) is.

Notities. A. Laat het potentieel op de buizen tot u de `juiste' bellenproductie hebt, maar niet langer dan 1 minuut wat het resultaat ook is. Als het niet het werkt, moet u het problemen elders zoeken.

B. Sluit de draden zo aan dat de negatieve verbinding altijd in lijn is, maar zo ver mogelijk verwijderd van de positieve aansluiting. Bijvoorbeeld, sluit de negatieve kant aan één eind van de één inchbuis en het positief aan het diametraal tegenovergestelde eind van de twee inch (volgende) buis.

C. U kunt de bovengenoemde opeenvolging en de polariteit verwisselen en veranderen tot u het gewenste effect bereikt, MAAR eindig altijd met negatief aan de centrale buis en positief aan buitenste buis.

D. De ` juiste ' bellenvorming is jammer genoeg een waarnemersvaardigheid die komt met heel wat oefening, en is haast onmogelijk om in woorden te omschrijven.

Voor beginners, zult u de zeer ruwe methode moeten gebruiken om de bellen te ontsteken om onder andere de diverse gastypes te onderscheiden.

OPMERKINGEN. Deze opmerking is nu even nodig, aangezien er een aanzienlijke hoeveelheid desinformatie (bewust of anders) in omloop schijnt te zijn op het Web. Lees gelieve mijn lippen en luister, zelfs als u op de Noordpool, de Zuidpool of waar maar ook er tussenin woont; Bij het voltooien van de opstart procedure, moet u de negatieve verbinding aan het midden van de cel verbonden hebben (de meest binnenbuis).

Nu schijnen er vele 'adviseurs' te zijn die adviseren negatief aan de buitenbuis (behuizing) te hebben, aangezien zij mooie bellen krijgen, vortexen en dergelijke. Dat is allemaal geweldig, MAAR hebben zij een werkende cel?

NEE, dat hebben zij niet, dat kan ik u garanderen, aangezien u de negatief kant aan de centrale buis moet hebben om een werkende cell te hebben.

Ik zal u een zeer korte reden geven, zodat u mij kunt geloven, maar in werkelijkheid heeft u een vrije wil en kunt u natuurlijk doen wat u wilt. Ik heb slechts een adviserende rol. Elektriciteit probeert altijd de dipool te niet te doen, het probeert constant om het verschil tussen het positieve en negatieve potentieel te elimineren. Magnetisme probeert daarentegen constant een zo groot mogelijk magnetische poolverschil tussen Noord en Zuid vast te stellen (zo ver mogelijk van elkaar verwijderd als maar mogelijk). Dit is een eindeloze en evenwichtige strijd tussen elektriciteit en magnetisme die heerst sinds het begin.

Als resultaat van deze strijd, is negatief een samentrekkende energie en het positief een uitdeiende energie. Aangezien wij proberen om een kracht te verzamelen en zo een frequentie met onze cellen tot stand te brengen, moge het duidelijk zijn (aan mij tenminste) dat de samentrekkende kracht binnen zou moeten zijn en de uitbreidende kracht op de buitenkant. Hoe kunt anders u om het even wat naar binnen trekken?

Keer het potentieel om, en het positief (de uitbreidende kracht) zit opgesloten in het midden van de cel door de samentrekkende krimpende negatieve kracht. Niet de juiste manier om te doen dus! Het is geen wonder dat zo'n gevecht er mooi uitziet. Dit is hetzelfde als het teken (geur) dat u krijgt wanneer u in uw auto rijdt met de handrem aangetrokken.

Wie is er nog meer

We hebben 27 gasten online