Nieuwsbrief

Aanmelden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cell Stadia

In ons experimenteel werk aangaande de cel, heb ik de celtypes genummerd, d.w.z. stadium 1, stadium 2 enz. zo gesorteerd. Laat me uw kennis even verfrissen voor het geval dat u hebt vergeten of een nieuwe bezoeker bent:

Stadium 1. Een normale elektrolyse, een cel die doet waar hij beste in is, conventionele elektrolyse met de productie van waterstof, zuurstof en hitte. Deze productie van vergassen volgt de bekende regels van Faraday, namelijk hoe meer stroom er loopt, hoe meer gas. Absoluut nutteloos voor wat wij aan het doen zijn, en slechts bruikbaar voor mensen die nog denken dat zij meer energie uit de resulterende omzetting van water aan gas kunnen verkrijgen, dan wat er aan energie nodig is om de scheiding te bereiken. Ik wens u geluk, zult u het nodig hebben.

Stadium 2. 'Het zaaien'  van de cel met de nieuwe energie. In dit stadium probeert de cel om het omzettingsproces te initialiseren. Wegens verkeerde materialen of fouten in de bouw of watertype, enz., enz., kan een cel niet ' opstarten ' (catch) Het zal zijn vrije loop of het ademhalen stadium van de productie van de energie niet ingaan. Dit kan vergeleken worden met het proberen om een kind op een schommel aan te duwen zonder synchroniteit (of met ontoereikende kracht).

Stadium 3. Het het ' fokken' stadium van de cel. De 'zaaien' poging was succesvol (de schommeling slingert) en de cel accumuleert en veroorzaakt de gewenste energie. De output van de cel is groter dan de gecombineerde ontwerp verliezen, en de cel is bruikbaar hoewel zeer temperamentvol en dus onbetrouwbaar en niet praktisch voor commercieel gebruik. In dit stadium, is de cel een 'laboratoriumkoningin' en is slechts geschikt voor bewijs dat het concept werkt. Evenzo is de productie van ' anti-zwaartekracht ' en transmutatiegevolgen onbetrouwbaar (om een paar te vermelden). Deze stadium 3 cel zou voor stationair draaien van een water gekoelde krachtsinstallatie voldoende zijn.

Stadium 4. De cel (evenals het fokken) is nu een betrouwbaar en commercieel haalbaar product. Het wordt niet beïnvloed door Hoogspanningskabels en soortgelijke laag niveau elektromagnetische storingen en is ook veel immuner voor de "Y" factoren en  ergelijke externe velden.

Het belangrijkste kenmerk is dat de cel locatie onafhankelijk werkt. Natuurlijk, is deze eigenschap precies wat u van een betrouwbare auto verwacht. Dit stadium van cel werking wordt nog zwaar bewaakt door de zeer weinige mensen die de geheimen van positieve en negatieve potentie kennen en het gebruik van de frequentieresonantie in samenwerking met het celontwerp.

Als u eens stilstaat en de massale implicatie van deze energiebron overweegt als die algemeen bekend wordt, dan kunt u zich realiseren waarom het spel vuil werd gespeeld en vrije energie ons nu geld kost! 

Stadium 5. Dit is eigenlijk geen celstadium als zodanig. Het is de omzetting van de motor zelf, het water daarin en het elektrische systeem van de auto, met als doel een soortgelijk celeffect in de motor zelf te bereiken. Natuurlijk is dit ook de duidelijke en logische doelstelling voor de experimenteerder die zijn auto op een Joe Cell wil laten lopen.

Voor zover ik weet, moet u een water gekoelde motor hebben om dit alles omvattende motor veld te bereiken.en is daarom niet geschikt voor lucht gekoelde motoren.

Zoals u makkelijk kunt nagaan, als mensen met een Stadium 4 cel al geheimzinnig doen, hoef ik u niet te vertellen hoe zij een Stadium 5 eenheid bewaken. Nochtans, als u het weet hoe om te gaan Stadium 5, zullen zij om andere redenen op uw deur kloppen.

Er zijn heel wat andere types van gespecialiseerde cellen die niet relevant zijn voor deze eenvoudige uitleg, ik maak u alleen bewust dat een Stadium 5 bij lange na niet het eind van het balspel is.

Met complimenten van Alex Schiffer, voor volledige details gelezen het boek van Alex.

Experimenters Guide to the Joe Cell op zijn website. Of koop bij NUTECH 2000.

Wie is er nog meer

We hebben 66 gasten online