Garages en bedrijven die de Joe Cell Inbouwen

Door een Joe Cell in een auto (diesel, benzine, vrachtwagen) te bouwen lijkt een brandstof besparing van 17% tot 45% mogelijk.

Ook bij vrachtwagens die al Adblue als toevoeging in een speciale katalysator spuiten en zo een besparing van maximaal 6% bereiken, zou het mogelijk zijn een extra 17% besparing op het dieselverbruik te verkrijgen met een Joe Cell.

In Australie zijn diverse bedrijven die De Joe Cell in de auto bouwen, In de U.S. begint het nu ook schoorvoetend. Alhoewel het over het algemeen nog de enthausiaste doe-het-zelvers zijn zo'n Cell in hun eigen auto inbouwen. Adblue is voorlopig niet geschikt voor privé gebruik.

In Nederland zijn nu al veel mensen bezig met de Joe Cell. Met een Joe Cell is een brandstofbesparing van 17% tot 45% te bereiken. Vraag uw autodealer hier eens naar. Alhoewel het een oud ontwerp is en het onderzoekswerk eigenlijk al gedaan is, is een Joe Cell niet zomaar in de winkel te koop voorzover wij weten. Het Joe Cell project is Open Source, dat wil zeggen dat het niet meer te patenteren is, iedereen kan er toevoegingen aan bijdragen en de Joe Cell relatief goedkoop zelf gebruiken.

Als uw bedrijf de Joe Cell inbouwd kunt u hier gratis een advertentie plaatsen.

Wie is er nog meer

We hebben 70 gasten online