Nieuwsbrief

Aanmelden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De (uit)werking van Klank & Kristal energie

door Lucia Hulman  

De akoestische klanken en de energieën van de kristallen, edelstenen & stenen werken ontspannend en helend op alle ziektebeelden en/of andere vormen van verstoringen en blokkades. Het bewerkstelligt een diepe ontspanning, waardoor dieper liggende afvalstoffen, emoties en ziektebeeld achtergronden kunnen loskomen en helen. Daar waar andere vormen van helen niet door kunnen komen, biedt de klank hulp en gaat tot in de kern. Zowel op fysiek-, als geestelijk-, emotioneel-, mentaal- en etherisch niveau.
~ b.v. Reuma, hernia, kanker, ADHD, spier & zenuwstelselstoringen, depressie, stress, meridianen, DNA, chakra's, aura, bij 'n burn-out " ~

Het lichaam is geen stilstaande vaste materie, ALLES is continue in beweging. Denk bijvoorbeeld maar aan het bloed dat door je hele lichaam stroomt en alle cellen van het lichaam voorziet van voeding.

Wat de klanken en de kristallen doen: BEWEGING = TRILLING = KLANK = TRILLING = BEWEGING.
· De trillingen/vibraties van de klanken dringen door in iedere cel van het lichaam, openen o.a. verstoorde energiebanen en trillen afvalstoffen en blokkade(s) los. Deze afvalstoffen worden door het lichaam ook daadwerkelijk fysiek afgevoerd. Veel water drinken helpt je hierbij.
· De zuivere klanken~vibraties worden door je gehele lichaam herkend. Alle stelsels en organen her~inneren zich de eigen trilling, het gezond zijn, en nemen deze trilling in zich op.
· De klanken begeleiden je naar binnen en her~inneren je aan je eigen innerlijke helende kracht.
Het van oorsprong HEEL zijn van lichaam, ziel en geest.
· De klanken begeleiden tevens de energie van de kristallen naar de juiste plek in je lichaam. De kristalenergie in jezelf wordt opnieuw geactiveerd, de chakra’s gezuiverd en in harmonie gebracht.
· De sessies bieden je gelegenheid om oude patronen te doorzien, los te laten en op te ruimen.
· Je kunt tijdens en/of na de sessie duidelijke inzichten krijgen. Je komt bij je dieper liggende kennis en innerlijk weten terug. Je levens~energie ~ HART~energie kan weer volop stromen.

Je gaat vanuit je eigen bron her~inneren en HELEN. ZIJN wie je werkelijk bent, in contact met AL DAT IS.

De akoestische instrumenten waarmee ik begeleid zijn o.a.: Tibetaanse Klankschalen (Klankschalen zijn er van 12, 9 en 7 metalen. Welke gemaakt zijn van 7 metalen corresponderen o.a. ook met 7 hemellichamen van ons zonnestelsel, namelijk; Goud voor de Zon, Zilver voor de Maan, Kwikzilver voor Mercurius, Koper voor Venus, IJzer voor Mars, Tin voor Jupiter, Lood voor Saturnus.), gong, stem, didgeridoo, ratels, sjamanentrommel, conshell, fluit, regenstok, miniharp, etc.
Daarnaast leg ik intuïtief kristallen ~edelstenen en stenen, en geef universele helende energie door.
Bij individuele sessies masseer ik waar het lichaam om hulp vraagt energiebanen en/of drukpunten.

Als het mogelijk is, qua ruimte en/of gezondheid, ligt men tijdens een sessie.
Breng voor een groep~sessie zelf, warme sokken/sloffen een slaapzak en/of matrasje mee.
Telefonisch aanmelden. Groepssessie praktijk: max. 12 personen per sessie, VOL = VOL

Tevens is het mogelijk om ExchangE te engageren o.a. voor individuele helingsessies en/of groep Klank~Kristal helingsessies, cursussen, lezingen en diverse workshops. Zowel voor bedrijven, op school/universiteit als gastdocent, tevens voor familie en/of andere georganiseerde evenementen.

INFO & AANMELDING : Lucia Hulman 06 17161463 www.2exchange.nl

Wie is er nog meer

We hebben 87 gasten online