Nieuwsbrief

Aanmelden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Groene energie opwekking op locatie

Groene energie opwekking op locatie is binnenkort mogelijk !

24 uur per dag je hele leven lang, en dat uit het formaat van een koffie kopje.

Geluidloos, geen mechanische delen die draaien en geen CO2 uitstoot, in te bouwen in de meterkast. De geschatte power is 18 KW, en dat voor een low budget investering, vraag naar de SRG Generator
bij u installateur. Inschrijven kan vanaf vandaag met een donatie naar wens, mogelijk gemaakt via Ron Fonteine . Nederland heeft de primeur maar concentreerd zich op zeer vervuilde landen zoals China. De
kat uit de boom kijken is ook heel lang wachten totdat jij aan de beurt bent om je los te koppelen van de Nuon, Eneco of Essent. First in First out.

FAQs, we kunnen de SRG Generator groter bouwen en zo meer groene power genereren.

Het huis opwarmen door een elektrische boiler en een pomp dat verwarmd water door de radiator laat stromen. GRATIS. Warme Douche ....precies ..die paar minuten extra mag zonder je schuldig te
voelen. Energie opwekking dat beschikbaar moet zijn voor alle mensen over de hele wereld met een snelle uitrol. Dat is wat Eddie Sines wilde met zijn uitvinding van de SRG-Generator. Lokaal groene energie opwekking thuis, voor het bedrijf of zelfs restaurant/hotel etc. Weg met de hoogspanningmasten, en weg hoge energie rekeningen. Nooit meer ervoor hoeven te betalen. De enige manier om CO2 echt de kop in te drukken.

Investeer in Elektrische auto's zoals een gezinsauto van "Lotus, Zap X" opladen is ....precies ...je houd geld over ..en dat is ok'e, .. als je dat uit blijft geven aan leukere dingen blijft de economie draaien.

Schone energie is er al lang, en er komen er steeds meer bij, kolen centrales zijn echt niet nodig. We worden voor de gek gehouden. Greenpeace probeert ze te stoppen, wij trekken simpelweg de stekker eruit en pluggen de SRG Generator erin. Meer onderzoek, professionele teams en spullen zijn nodig. Ron Fonteine kan beter als FEY vertellen hoe de vork echt aan de steel zit.

Register en doe aan donatie naar Postbank giro 5305185 ten name van Free E Yourself Stichting Nederland.
Handels register nummer 34280796

Via onze website kan ook  : www.freeeyourself.com

Uitvoerig beschrijft Eddie Sines zijn uitvinding, in een simpele uitvoering maar er is ook een versie voor echte techneuten. Op dit moment zijn we in overleg met de TU Delft om studenten afstudeer opdrachten te geven. Onafhankelijk zijn zonder wurg contracten kan alleen met u steun. Laat dit geen Fort Knox worden, een plaats waar ze goud bewaren. Groene energie NU. Het milieu gaat de hele wereld aan, de site is Engels geschreven, vrijwilligers die taalkundig willen helpen zijn welkom. U begrijpt dat wij dit mogelijk kunnen maken alleen met u steun, geef het door, laat ons niet stoppen, schone energie nu.

www.freeeyourself.com

Wie is er nog meer

We hebben 20 gasten online