Nieuwsbrief

Aanmelden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wat is vrije- of nulpuntenergie voor Iedereen

In een tijd waar de brandstof prijzen de pan uit rijzen laait de vraag in alle hevigheid op: Zijn we wel zo afhankelijk van die olie??.

Wij zijn ervan overtuigd dat we helemaal niet afhankelijk zijn van olie maar dat  energie overal en overvloedig aanwezig is.
Dan komt al gauw de vraag naar boven: "Als er oneindig veel energie is, waarom gebruiken we die energie dan niet, in plaats van te vechten om een paar vaten olie??"

Het antwoord is: Die Vrije Energiebron is werkelijk en aantoonbaar aanwezig en kan door iedereen eindeloos worden gebruikt maar het zou niet gunstig zijn voor de economie als een ieder die energie ook daadwerkelijk gaat gebruiken.
80% van de benzine en diesel die we aan de pomp kopen is accijnzen, BTW en belasting op belasting.

Stel je voor dat die staatsinkomsten zouden opdrogen?. Hoewel onze regering dit toch als onvermijdelijk ziet aankomen, gezien de enorme intentie waarmee b.v. "rekeningrijden" wordt doorgedrukt. Die Vrije Energie voor iedereen is niet meer te stoppen.

Het leuke is wel dat er in de reguliere pers met geen woord wordt gerept over Vrije Energie met als gevolg dat als je de buurman vraagt: "rijdt jouw auto al op water" hij zegt: "Water? ik ga liever naar het tankstation totdat mijn garage Vrije Energie ook ondersteund".

Toch is rustigjesaan en op de achtergrond die Vrije Energie ver voorbij het Nicola Tesla concept ontwikkeld.

Zo zijn het op dit moment nog de actieve en creatieve doe-het-zelvers die op Vrije Energie leven en rijden, en het worden er meer en meer.

Deze website probeert de transformatie van afhankelijke eindige energiebronnen naar Vrije Energie voor iedereen te ondersteunen. Zie ook onderstaande video.

Veel recente vindingen en bouwprojecten worden tegenwoordig besproken op het forum

Free Energy: The Race to Zero Point, Lightworks Audio & Video
1 hr 49 min 38 sec

Wie is er nog meer

We hebben 110 gasten online