Nieuwsbrief

Aanmelden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Water - brandstof van de toekomst?

De Amerikaan Denny Klein, een man die met zijn gepatenteerde gas generator waterDenny Klein omzet naar gas, Aquygen™ Gas, waarmee een vlamtemperatuur bereikt wordt tot 4000 graden Celcius. Hij bouwt zijn gasgenerator ook bij auto's in. "On a 100 mile trip, we use about four ounces of water." De Amerikaanse overheid heeft interesse en er schijnt ook minstens één autoproducent te zijn waar men mee in gesprek is. Bekijk de video

Website van Denny Klein 

Bron: Drturi

Haarp video

Video over wat Haarp inhoud en de mogelijke gevaren 

WhisperGen micro warmtekrachtcentrale

De WhisperGen is een unieke micro warmtekrachtcentrale voor afgelegen woningen, schepen, campers en caravans. Hij kan diverse accu's, waaronder whispergen loodzwavelzuuraccu's laden en ontladen en fungeert als gelijkstroomvoeding. Verder levert hij warmte-energie in de vorm van warm water voor ruimteverwarming en voor de warmwatervoorziening.

De kern van de WhisperGen wordt gevormd door een Stirlingmotor met een permanentmagneet die voor een soepele, geruisloze werking zorgt voor allerlei toepassingen waar het geluid van conventionele generatoren niet aanvaardbaar is.

Lees meer...

IEC Fusion & ZPE Technologies

Arie de Geus Interview

We’re joined by Arie de Geus, an independent inventor, scientist, and theoretician who's not only rewritten the book on nuclear & particle physics, but has also used his theory's predictive powers to build a startling array of breakthrough energy technologies, including an IEC fusion generator & ZPE electrical generator...

This is a very special interview over three-years in the making. Arie was originally recommended by us by the late Dr. Eugene Mallove, who had repeatedly attempted to publish DeGeus research in “Infinite Energy Magazine” before DeGeus was ready to come forward.


Lees meer...

Gevolgen voor het milieu

Wij hebben behulpzame insiders en wetenschappers die in open hoorzittingen van het Congres kunnen bewijzen dat we in feite voortstuwingssystemen bezitten die gebaseerd zijn op energiegeneratie en antizwaartekracht en die in staat zijn om alle vormen van de huidige in gebruik zijnde energieopwekking en transportsystemen volledig en permanent te vervangen. Deze apparatuur maakt de weg vrij om uit het ons omringende elektromagnetische veld en uit de zogenoemde 'nulpunt'-staat van energie enorme hoeveelheden "schone" energie te produceren.

Dergelijke systemen genereren fundamenteel de energie door zich aan te sluiten op het altijd aanwezige energetische kwantumvacuüm het startpunt van de energie van waaruit alle energie en materie stroomt. Alle materie en energie wordt gedragen door dit energetische beginpunt en het kan afgetapt worden door middel van unieke elektromagnetische circuits en configuraties om enorme hoeveelheden energie van de ruimte/tijd om ons heen op te wekken. Dit zijn NIET de eeuwig bewegende machines, noch zijn ze in strijd met de thermodynamische wetten ze sluiten zich aan op een ons omringend energieveld om energie op te wekken.

Lees meer...

Meer artikelen...

Wie is er nog meer

We hebben 106 gasten online