Nieuwsbrief

Aanmelden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Doug Konzen - Advanced Electric Pulse Motor

One motor takes in .63 watts DC and lights up two one watt AC light bulbs. That's all you need to know to see that this motor puts out more watts than what takes to run it: Under a watt DC to run it; two watts AC output. Last year, Doug demonstrated a new type of electric motor/alternator designed 10 times more efficient than a conventional electric motor from the alone. This year he has come to the realization that some aspects of his motors can be found in the EV Gray motor. Many believe that ZPE is involved, and it needs a medium such as a battery to interface with conventional circuits. It makes sense in that the Bedini, Konzen, EV Gray, and Kipper motors all need batteries. He is making great progress on the pulse-motor—recent tests in El Paso, TX verified that it is an over unity device!

900 Watt vrije energie generator

Hier een demonstratie van een motor / generator die, als hij eenmaal opgestart is en loopt, totaal losgekoppeld wordt ven het electriciteits netwerk en vervolgens 900Watt levert voor een oneindige tijd (waarschijnlijk tot de lagers versleten zijn)

Dit is een resultaat van het bestuderen van pioniers zoals: Tesla, Moray, Hendershot en 20 jaar onderzoek van een team van top wetenschappers. Voor meer informatie contact Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Het lijkt of de video niet meer werkt maar hier is de link:

http://www.youtube.com/watch?v=8fR3vBB1Yn0 

Het mysterie Wardenier

Het mysterie Wardenier en de brandstofloze motor

In de herfst van 1934 baarde een eenvoudige boerenzoon uit Steenwijkerwold opzien door een motor te laten draaien, die -zoals hij het zelf aangaf- “een omwenteling zou brengen in de voortbeweging”. Hij was de uitvinder van de brandstofloze motor.Wardenier

De 21-jarige Johannes Wardenier is wekenlang voorpaginanieuws geweest.
Zijn motor zou worden geproduceerd in Wolvega. “De werkloosheid zal halt houden. Wardenier heeft een uitvinding gedaan, die mensen en machines weer aan arbeid kan helpen,” schreven sommige kranten. De fabriek zou aan 13.000 mensen werk bieden.

Ingenieurs uit Engeland en rijksingenieurs waren getuige geweest van een proef. De grondprijzen in Wolvega stegen en zelfs de olieprijs in de wereld was gedaald. Om de uitvinding wereldkundig te maken zou een speciaal gemaakte bus,
uitgerust met deze motor, door Europa toeren zonder ook maar 1 keer brandstof in te nemen.

Zo ver is het niet gekomen. Wardenier werd plotseling opgenomen in een psychiatrische inrichting. De behandelende professor verklaarde hem echter “normaal” en stuurde Wardenier weer naar huis. Op dat moment begint het mysterie dat tot op de dag van vandaag onopgelost is gebleven. Bij thuiskomst hoorde Wardenier dat zijn motor was verdwenen, volgens zijn ouders opgehaald door “enkele heren”. De motor is nooit teruggevonden.

http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/rvu/documentaire/020426.rm

http://www.omroep.nl/rvu/index.html

http://www.stelling.nl/kleintje/363/Wardeel2.htm

http://www.dossierx.nl/index.php/content/view/349/28

http://members.lycos.nl/renederooij/

http://members.lycos.nl/renederooij/engels/verdwenen_motor.htm

Lang zou hij niet van zijn vrijheid genieten, de oorlog brak uit en hij werd te werk gesteld in Duitsland. Tijdens een bomaanval wist Johannes te ontsnappen en na enige omzwervingen sloot hij zich aan bij een verzetsgroep te Brussel.

Uiteindelijk werd hij door de Duitsers gepakt in Nijmegen (1943) met 200 distributiekaarten, valse papieren en illegaal drukwerk. Hij doorstond vreselijke martelingen in kamp Buchenwald en kamp Wesseling. Vlak voordat hij bezwijkt wordt hij door onbekende uit het kamp gehaald en in 1944 overgebracht naar een hospitaal en later naar Eindhoven. Na zijn genezing keert hij als vrij man naar zijn geboortestreek, de oorlog is dan bijna voorbij.

Later blijkt dat Frits Philips (ja, die van de gloeilampen) Johannes uit het kamp heeft kunnen redden. (en weer later zou een woordvoerster van Philips dit bevestigen; Frits Philips zou zich wel meer ingezet hebben voor Nederlanders in oorlogstijd. Diezelfde Philips die in 1934 al contact had gezocht met Johannes Wardenier.Wardenier met motor

Wardenier vertelde in 1959 over zijn opname: “In een auto van Philips en met mensen van Philips werd ik naar de kliniek gebracht.”

Wardenier leefde na zijn opname in betrekkelijke weelde. Hoefde niet meer te werken, kocht dure pakken, rookte sigaren en reed auto. Op 17 Juli 1960 is Johannes Wardenier op 47-jarige leeftijd overleden. Hij werd begraven in Kerkbuurt, bij Steenwijk.

Later onderzoek toont aan dat zijn lichaam daar niet ligt. Volgens zijn familie is zijn lichaam bij het graf van zijn ouders geplaatst te Steenwijkerhold. Henk Vos, grafdelver te Steenwijkerhold zegt dat er buiten zijn ouders niemand is bijgeplaatst, ook het register van de gemeente vermeld geen graf van Johannes Wardenier.

Luister direct naar -Geluid dat niet mag deel 1-


en deel 2

Groene energie opwekking op locatie

Groene energie opwekking op locatie is binnenkort mogelijk !

24 uur per dag je hele leven lang, en dat uit het formaat van een koffie kopje.

Geluidloos, geen mechanische delen die draaien en geen CO2 uitstoot, in te bouwen in de meterkast. De geschatte power is 18 KW, en dat voor een low budget investering, vraag naar de SRG Generator
bij u installateur. Inschrijven kan vanaf vandaag met een donatie naar wens, mogelijk gemaakt via Ron Fonteine . Nederland heeft de primeur maar concentreerd zich op zeer vervuilde landen zoals China. De
kat uit de boom kijken is ook heel lang wachten totdat jij aan de beurt bent om je los te koppelen van de Nuon, Eneco of Essent. First in First out.

FAQs, we kunnen de SRG Generator groter bouwen en zo meer groene power genereren.

Het huis opwarmen door een elektrische boiler en een pomp dat verwarmd water door de radiator laat stromen. GRATIS. Warme Douche ....precies ..die paar minuten extra mag zonder je schuldig te
voelen. Energie opwekking dat beschikbaar moet zijn voor alle mensen over de hele wereld met een snelle uitrol. Dat is wat Eddie Sines wilde met zijn uitvinding van de SRG-Generator. Lokaal groene energie opwekking thuis, voor het bedrijf of zelfs restaurant/hotel etc. Weg met de hoogspanningmasten, en weg hoge energie rekeningen. Nooit meer ervoor hoeven te betalen. De enige manier om CO2 echt de kop in te drukken.

Investeer in Elektrische auto's zoals een gezinsauto van "Lotus, Zap X" opladen is ....precies ...je houd geld over ..en dat is ok'e, .. als je dat uit blijft geven aan leukere dingen blijft de economie draaien.

Schone energie is er al lang, en er komen er steeds meer bij, kolen centrales zijn echt niet nodig. We worden voor de gek gehouden. Greenpeace probeert ze te stoppen, wij trekken simpelweg de stekker eruit en pluggen de SRG Generator erin. Meer onderzoek, professionele teams en spullen zijn nodig. Ron Fonteine kan beter als FEY vertellen hoe de vork echt aan de steel zit.

Register en doe aan donatie naar Postbank giro 5305185 ten name van Free E Yourself Stichting Nederland.
Handels register nummer 34280796

Via onze website kan ook  : www.freeeyourself.com

Uitvoerig beschrijft Eddie Sines zijn uitvinding, in een simpele uitvoering maar er is ook een versie voor echte techneuten. Op dit moment zijn we in overleg met de TU Delft om studenten afstudeer opdrachten te geven. Onafhankelijk zijn zonder wurg contracten kan alleen met u steun. Laat dit geen Fort Knox worden, een plaats waar ze goud bewaren. Groene energie NU. Het milieu gaat de hele wereld aan, de site is Engels geschreven, vrijwilligers die taalkundig willen helpen zijn welkom. U begrijpt dat wij dit mogelijk kunnen maken alleen met u steun, geef het door, laat ons niet stoppen, schone energie nu.

www.freeeyourself.com

Burgerinitiatief Vrije Energie

http://www.youtube.com/watch?v=jt5z8L4LBJE Bekijk hier een filmpje over een magnetische motor en een elektrische auto die je niet hoeft op te laden! Het kan al, wanneer krijgen we hier beschikking over?

Burgerinitiatief Stop Winning Fossiele Brandstoffen, Olie en Gas. Maak gebruik van Vrije/Nulpuntenergie Nu mogelijk!
 

 

Meer artikelen...

Wie is er nog meer

We hebben 83 gasten online