Nieuwsbrief

Aanmelden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dutch GEET nieuws:

Mijn ervaringen met het bouwen van een Geet motor

Vrije energie fascineerde me al jaren maar iets in me weerhield me om er echt in te geloven. Ongeveer een jaar geleden hoorde ik van Paul Pantone en zijn Geet processor. Na een tijdje niets gedaan te hebben besloot ik (ook om mijn sceptische omgeving te overtuigen) om een Geet motor na te bouwen.

Na de tekeningen bestudeerd te hebben ging ik aan de slag. De eerste motor die ik gekocht had, kreeg ik niet goed lopend op de normale manier vandaar dat ik een tweede motor voor 100 euro aanschafte. Vervolgens heb ik bij een metaalfabriekje wat pijpen gekocht en de metalen reactorrod. Bij de plaatselijke loodgieter heb ik kranen en koperwerk etc. gekocht om de rest van de processor min of meer in elkaar te solderen. Met ongeveer 2 dagen denken en klussen was de klus geklaard. 

 

Lees meer...

GEET processor

GEET = Global Environmental Energy Technology

Een GEET Fuel Processor is een systeem, uitgevonden door Paul Pantone, waarmee de brandstof van een verbrandingsmotor tot 80 procent (of meer) door water vervangen kan worden terwijl de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minumum beperkt blijven.

Op deze pagina zijn de gratis GEET plannen van Pantone te bekijken en na te bouwen. Voor meer informatie kan men contact opnemen met de stichting Eco Lodge (ic). Heb je zelf een GEET processor gebouwd, laat het ons dan weten want SAMEN maken we het onmogelijke waar...

 geet processor tekening

Bron: geetinternational.com


Lees meer...

Wie is er nog meer

We hebben 37 gasten online